29 november 2012 | nieuwspensioenenvicepremier

Active Ageing Awards voor Sodexo en Aide et Soins à Domicile

Alexander De Croo heeft vandaag de Active Ageing Awards uitgereikt aan cateringbedrijf Sodexo en de organisatie voor thuisverpleging “Aide et Soins à Domicile” hebben een Active Ageing Award gewonnen.

De prijzen belonen inspirerende praktijken van ondernemingen van elke grootte die erin slagen om werknemers langer aan het werk te houden en om oudere werknemers meer kansen en perspectieven te geven.

De twee winnaars van de Awards werden verkozen door een jury, voorgezeten door Henri Bogaert (topman van het Federaal Planbureau) en Karel Baeck (gewezen administrateur-generaal van de RVA).

“De jury heeft twee projecten willen belonen die niet alleen innoverend en reproduceerbaar zijn, maar die bovenal mooie bronnen van inspiratie voor andere ondernemingen zijn”, zo luidt het bij initiatiefnemer VBO.

Sodexo is ook genomineerd op Europees niveau. De “Trophées Trajectoires Edition Transnationale 2012” zullen op 18 december in het Parijse Congrespaleis worden uitgereikt in het kader van de slotconferentie van het Europees jaar voor actief ouder worden.

Lees meer over het Europees Jaar Active Ageing and Solidarity Between Generations