25 februari 2019 | Land van de doeners

Alexander De Croo supportert voor nieuw businesscenter in Temse

Op vrijdag 22 februari 2019 zakte Alexander De Croo af naar Temse voor een symbolische eerste steenlegging van businesscenter HUB. Het kantoorcomplex in het centrum van Temse wil jonge ondernemers een inspirerende omgeving bieden om samen te groeien.

De jonge ondernemers achter het initiatief zijn Gert Poppe (30) van consultancy bureau Alpha IT, Bart Van Geyt (35) van boekhoudkantoor ProBuFisc en Davy Van Eyck (36) van aannemersbedrijf Total Reno Solutions. Zij bouwen het voormalige café De Eekhoorn in de Vrijheidstraat in Temse om tot vijf kantoorruimtes bouwen met gemeenschappelijke ruimtes en voorzieningen. Tegen de zomer moet het nieuwe business center klaar zijn.

The Hub wil kansen bieden aan kleine of startende ondernemingen die momenteel niet de juiste infrastructuur vinden binnen hun regio.

Gert Poppe: “We hopen dat er een kruisbestuiving bestaat tussen de ondernemingen ontstaan tussen de ondernemers en dat het een aanzet geeft tot meer vernieuwing in het dorpscentrum.”

Alexander De Croo legde de eerste steen van HUB Business Center! Dank voor de steun en het zeer aangename bezoek! #throwback #hub

Geplaatst door The Hub – Business Center op Maandag 25 februari 2019

Alexander De Croo is erg enthousiast over het project. “Het is interessant om zo’n project in een kleinere gemeente te organiseren, zodat lokale ondernemers niet langer genoodzaakt worden om naar een grootstad te trekken. Het nieuwe business centrum brengt lokale ondernemers bij elkaar en zal een frisse ondernemerswind door Temse doen waaien. “

Leuk weetje:  de ondernemers willen het pand aan de Vrijheidstraat renoveren zonder de geschiedenis ervan te vergeten. Ooit was dit gebouw de thuisbasis van een brouwerij.

Bekijk hier de foto’s van het bezoek.

Bekijk hier de reportage op TV Oost.